Billeder, beskrivelser, grafik og anden offentliggørelse på www.surtsey.dk stilles til rådighed for visning/læsning.
Det er ikke tilladt at tage kopi i elektronisk/digital form.

Der må tages kopi på papir til privat brug. Denne adgang gælder dog alene fysiske personer ikke juridiske personer.
Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver udtrykkelig skriftlig tilladelse fra www.surtsey.dk.

Overtrædelse af ovennævnte begrænsninger håndhæves af ejerne bag www.surtsey.dk. Såfremt du er i tvivl om, hvad du må kopiere så kontakt os på følgende e-mail: kennel@surtsey.dk

Dokumenter som findes på denne hjemmeside kan indeholde tekniske unøjagtigheder eller typografiske fejl.
Der sker periodiske ændringer af informationen heri. www.surtsey.dk kan når som helst foretage ændringer af indholdet, som findes på denne hjemmeside.

Under ingen omstændigheder kan/skal www.surtsey.dk være ansvarlige for nogen indirekte skader, følgeskader eller skader af nogen som helst art som resultat af manglende anvendelsesmulighed, tab af data eller indtjening hverken som erstatningskrav som måtte opstå som resultat af eller i forbindelse med informationer på denne hjemmeside.

De links som findes på denne hjemmeside muliggør, at De forlader www.surtsey.dk.
De websteder, som er forbundet til www.surtsey.dk via links, er ikke under www.surtsey.dk's kontrol og www.surtsey.dk er ikke ansvarlig for indholdet på disse websteder eller ansvarlig for nogen links, som indeholdes i disse.
www.surtsey.dk stiller alene disse links til din rådighed som en hjælp for dig til at finde disse websteder, og det forhold at de pågældende links findes, betyder ikke at www.surtsey.dk har godkendt eller anbefalet de pågældende websteder.Tilbage